In mijn nostalgische herenpand in hartje centrum Middelburg geef ik les in Authentic Paper Flowers maken. Deze prachtige bloemen zijn van crepe papier en een lust voor het oog en een lust om te maken. Ik maak ze inmiddels al sinds 2002 maar was door de winkel een aantal jaren opgeslokt en was er weinig ruimte voor creativiteit. Inmiddels heb ik besloten te stoppen met de winkel en mijn creativiteit weer volop te laten stromen, hier wordt ik gelukkig van. En omdat ik na de Academie voor de Schone Kunsten veel ervaring heb opgedaan in het schilderen komt dat nu goed van pas. Kleuren zijn essentieel om bloemen zo natuurlijk mogelijk te maken. In volle glorie, nog in de knop of vergane glorie, bloemen zijn altijd prachtig.

Besloten dus om te starten in november as met de workshop "Making Authentic Flowers'. Een workshop die voor elke volwassene een heerlijkheid is om te doen, want heb je het eenmaal van mij geleerd, dan kan je thuis verder aan de slag om je bloemen naar kleur te maken en je boeket samen te stellen, dit boeket blijft mooi en behoeft geen onderhoud.

Er zijn diverse bloemen te maken o.a. de klassieke Theeroos, De Floribuna roos, de Engelse roos, Klaproos, Pioenroos, maar ook een Dahlia, Anjer, Margriet en zoveel meer.

Heb je nou interesse? Of wil je met een groep komen, of het liefst op locatie? Het is bespreekbaar. In mijn atelier heb ik ruimte voor max. 6 personen, meer is niet haalbaar ivm dat ik de les goed wil kunnen geven en je van alle informatie wil voorzien en natuurlijk ook wil je verwend worden met lekkers o.a. een lekkere taart bij de koffie, bonbon, lekkere lunch, bubbels met amuse. De keus is aan u.

Als we b.v. een Engelse Roos nemen of een Pioenroos, daar ben je snel 6.5 uur mee bezig, vandaar dat die op de dagworkshop staan gepland, maar wil je een klaproos leren maken of een margriet of een theeroos dan kan je ook op de middagworkshop terecht. 

Het is een interessante en zeer leerzame workshop waar je dus ook thuis met eenvoudige materialen aan de slag kan. Met wat creativiteit en fantasie en kleur durven gebruiken, alle technieken worden je aangereikt, kan je al snel met veel oefenen prachtige bloemen maken.

Ikzelf ben er helemaal weg van en er gaat geen dag voorbij of ik maak bloemen, ik hoop dat ik mijn Passie voor Bloemen met jullie mag delen.

Zie de pagina voor de workshops en prijzen.

Fijne bloemige dag

Sorteer op
 • Workshop Klaproos maken 8 november
  Workshop Klaproos maken 8 november

  Maken van 2 a 3 Klaprozen in kleur die je wilt. Incl. Materialen, koffie/thee, lekkers en meer. Na de workshop ga je met een mooi boeket naar huis, en thuis verder aan de slag. Woensdag 8 november van 13.00 - 17.00 uur.

  € 49,95
 • Workshop Rosa Floribunda 10 november
  Workshop Rosa Floribunda 10 november

  Workshop Rosa Floribuna is een prachtige roos met tere blaadjes die prachtig is om te maken en te zien. Workshop is op vrijdag 10 november van 10.30 tot 17.00 uur incl. lunch, materialen, les, koffie/thee & taart en meer.

  € 95,00
 • Workshop Thee Roos 15 november
  Workshop Thee Roos 15 november

  Workshop Dahlia in kleur naar keuze, van knop tot bloem. Workshop op woensdag 15 november as van 13.00-17.00 uur. Met deze workshop kan je thuis verder prachtige creaties maken. Zelfs je eigen boeket in vele kleuren en tinten.

  € 49,95
 • Workshop Open/Dichte Pioenroos 17 november
  Workshop Open/Dichte Pioenroos 17 november

  Workshop Engelse Thee Rozen maken is mijn favoriet, in elke kleur te maken en roept veel nostalgie op. Op vrijdag 17 november van 10.30 tot 17.00 uur incl. lunch en alles erop en eraan. Daarna thuis aan de slag met je rozen.

  € 95,00
© 2018 - 2024 Het Azijn Atelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel