Marshmallows

Verse en zompige, op je tong smeltende verrukkelijke Marshmallows zoals je ze nog nooit hebt geproefd. We maken de Marshmallows naar oud recept van mijn overgrootmoeder, en grootmoeder. Bij ons zijn de recepten van generatie naar generatie gegaan en mijn oma heeft de snoeprecepten van haar moeder, Oma Bouwens, weer verandert in haar opzicht nog lekkerder en ik heb, het kleinkind, de recepten wat hipper gemaakt en eigentijds. Want in de tijd van mijn al mijn oma's was er nog geen Salty Caramel!

We maken alle producten die naar onze klanten gaan vers, dat betekent dat ze nog langer in jouw mooie winkel kunnen staan omdat ze vers geleverd worden, nou verser gaat niet. De Chocolat Fudge en de Marshmallows worden dus ook vers gemaakt en hebben een levertijd van ongeveer 1.5 a 2 weken, hangt af van de grootte van de order.

Maar we waren bij de Marshmallows gebleven, wat zijn die lekker, zelfs ik die niet heel veel snoept, kan er met moeite afblijven, de geur, en als je ze pakt zo heerlijk zompig, (ik vind het heerlijk als je een Marshmallow kan indrukken en die zo lekker terugveert), dan die eerste hap, of gelijk zo een blok in je mond en.....ach de gezichten van de klanten die proeven zeggen alles. In 1 woord Verrukkelijk!!!

We maken momenteel 6 smaken, maar dat worden er vast nog meer tegen de Feestdagen aan;

Grand Marnier met Orange (met echte Grand Marnier erin), Lemon Curd (met lekker veel lemoncurd erin), Mocca Mokka (de beste Mokka smaak ooit), Red Raspberrie (ooit was dit de allereerste Marshmallow ooit die we maakten), Italian Pistache en als laatste de Salty Caramel met echte caramel erin....wauw wat zijn ze lekker.

We leveren ze in een mooie doos, gesneden in mooie blokken dus je kan ze direct op een mooie taartschaal presenteren, 100 gram 4.95 of 5.95, daar ben je vrij in maar liever niet goedkoper, dat schaadt de mooie marge erop.

Na het sluiten van je winkel, de Marshmallow even met plak plastic afdekken zoda ze niet indrogen.

Geniet ervan en ik wens je een snoeperige dag!!

Sorteer op
 • Verrukkelijk

  Marshmallows gemengd 100 gr.
  Marshmallows gemengd 100 gr.

  Een gemengd zakje met al onze Marshmallows, verse, zompige, verrukkelijke, geurende en dikke Marshmallows in 1 zak! Geen keuzestress meer, dat hebben wij voor jou geregeld. ook nog eens zonder gluten en eiwit is het nog lekkerder!

  € 4,95
 • Verrukkelijk

  Grand Marnier & Orange 100 gr.
  Grand Marnier & Orange 100 gr.

  Verrukkelijke Ambachtelijke Marshmallows met Grand Marnier likeur en Orange smaak. Heerlijk fris met een vleug likeur, hier kan je niet van af blijven. Zacht, Zompig en super Vers, en Glutenvrij en zonder Eiwit! Dus de beste!!

  € 4,95
 • Verrukkelijk

  Lemon Lemon Curd 100 gr.
  Lemon Lemon Curd 100 gr.

  Zachte, romige en verse Lemon Curd in een Marshmallow, met een vleugje limoen voor de frisheid is deze snoeperij verrukkelijk op elk moment van de dag. Glutenvrij en zonder eiwit is dit de allerlekkerste Marshmallow ooit.

  € 4,95
 • Verrukkelijk

  Red Raspberrie 100 gr.
  Red Raspberrie 100 gr.

  De eerste Marshmallow die ik ooit maakte, de frambozen. Met verse frambozenpuree erin is deze de allerlekkerste ooit! Zompig, vers, romig en smelt op je tong. Wie houdt er nu niet van frambozen Marshmallows? En dan de andere nog..

  € 4,95
 • Verrukkelijk

  Italian Pistache 100 gr.
  Italian Pistache 100 gr.

  Je waant je in Italie met de geur van Pistache en de smaak van Marshmallows met pistache, gouden koppel! Lekkere verse, zompige en zacht smeltend op je tong. Gluten en eiwit vrij dus verantwoord snoepen met je favoriete smaak!

  € 4,95
 • Verrukkelijk

  Mocca Mokka 100 gr.
  Mocca Mokka 100 gr.

  Wie kan er nu zonder n kopje koffie in de ochtend, en dan met een Marshmallow die naar Mocca smaakt, wauw feestje dus. Snoeperij die bij elk kopje koffie of thee heerlijk is. Zonder eiwit en glutenvrij dus verantwoord snoepen!

  € 4,95
 • Verrukkelijk

  Salty Caramel 100 gr.
  Salty Caramel 100 gr.

  Salty Caramel Marshmallow met huisgemaakte zoute caramel in laagjes erdoorheen, werkelijk verrukkelijk en zo vers en zacht en zompig! Glutenvrij en zonder eiwitten. Dit heb je hoogstwaarschijnlijk nog nooit gegeten. Geniet ervan!!

  € 4,95
© 2018 - 2022 Het Azijn Atelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel