Navigatie

Biologische Likeuren

'De siropen zijn van biologisch fruit'

De beste en smakelijkste biologische likeur die we in ons atelier maken, hebben wij vanuit de oorsprong al biologisch laten gisten. Met biologische suiker en gist op water hebben wij onze eigen alcohol vervaardigd die we, gefilterd in de Alambiek, stoken. Het alcohol percentage is na gisting ongeveer 10%. Na de eerste stook is het alcohol percentage nabij de 75%. Na de tweede stook komen we op de 82%. Door de alcohol te filteren met een koolstoffilter verdwijnen eventuele geuren en smaken. Zo verkrijgen we een zuivere alcohol.

'Na de tweede stook is het alcoholpercentage 82%'

Infusion likeur
Wij destilleren ook alcohol om deze te gebruiken bij infusion. De likeuren met siroop zijn romiger van kleur en de infusion zijn helder. De siropen die we maken zijn van biologisch fruit, specerijen of kruiden.

Workshop likeur maken
Wil je zelf graag Likeur komen maken met de uitleg van het begin tot het eind? Dan kun je bij ons een workshop volgen.

Sorteer op

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2018 - 2019 Het Azijn Atelier | sitemap | rss