Navigatie

De beste ambachtelijke VinCotto

‘Alle aandacht gaat naar de smaak’

Ambachtelijke VinCotto betekent gekookte wijn. Om de VinCotto te maken wordt witte of rode druivenwijn gebruikt. Na een jaar rijpen halen we deze uit de wijnkelder om verder te laten rijpen op bijvoorbeeld specerijen of fruit. Vincotto maken dat is een heel precies werkje en alle aandacht is nodig om de smaak elke keer weer hetzelfde te maken. Dit ambacht mag je proeven, maar de verschillen mogen niet aanwezig zijn.

‘Smaakkwaliteit is altijd gegarandeerd’


Kruidige en Zoete VinCotto is een zaligheid in salades, maar bij desserts en in de patisserie mag deze zeker niet ontbreken. En om schelpdieren zoals Zeeuwse Kreeft mee af te lakken of Amandines, Gamba, Nederlandse Rivierkreeft en Zeeuwse Kokkels.

 

Sorteer op
  • Aanbieding!

     Thym VinCotto 250 ml.
    Thym VinCotto 250 ml.
    € 18,95 € 12,95
  • géén afbeelding beschikbaar

    Kruidige VinCotto 100 ml.
    € 12,95
  • Aanbieding!

    Kruidige VinCotto 250 ml.
    Kruidige VinCotto 250 ml.
    € 18,95 € 14,95
  • -39%

    Thym VinCotto 100 ml.
    Thym VinCotto 100 ml.
    € 12,95 € 7,95

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2018 - 2019 Het Azijn Atelier | sitemap | rss