Wijn- en Ciderazijn
‘Tasteful things take time’
Proces wijnazijn
De wijnen staan minimaal een jaar te rijpen in de wijnkelder. Na volledige gisting wordt er samen met de moedermoer een pracht van een beste biologische wijnazijn gemaakt. Het proces van vrucht tot wijnazijn duurt ongeveer drie tot vijf jaar.
‘Kom langs om te proeven, te ruiken en te zien’
Proces Cider
De biologische Appel Cider Azijn gaat wat sneller, deze is na drie maanden klaar om gebotteld te worden. Een deel gaat in de fles om van te genieten, en een deel gaat op een moedermoer om te laten rijpen tot de beste Appel Cider Azijn.
In de online webshop bieden wij een varieteit aan Zeeuwse wijnazijn en Zeeuwse cider (azijn) aan. Heeft u vragen over het product, neem dan gerust contact met ons op.
géén afbeelding beschikbaar
Appel Bloesem 250 ml.€ 12,95- Appel Cider 250 ml.€ 12,95
géén afbeelding beschikbaar
Bosbes Edik 250 ml.€ 12,95- Cider Appel & Steranijs 250 ml.€ 14,95
géén afbeelding beschikbaar
Condimento Bianco 250 ml.€ 14,95Nieuw!
géén afbeelding beschikbaar
Cumberland Azijn 250 ml.€ 12,95géén afbeelding beschikbaar
Dornfelder Wijn Edik 250 ml.€ 12,95- Frambozen Edik 250 ml.€ 12,95
géén afbeelding beschikbaar
Granaatappel Edik 250 ml.€ 12,95géén afbeelding beschikbaar
Kerstomaat Vruchtvlees 250 ml.€ 12,95géén afbeelding beschikbaar
Mango Edik 250 ml.€ 12,95Aanbieding!
Merlot Rood 250 ml.€ 9,95géén afbeelding beschikbaar
Paprika Vruchtvlees 250 ml.€ 12,95Nieuw!
géén afbeelding beschikbaar
Portugese Sherry Azijn 250 ml.€ 12,95Aanbieding!
Sauvignon Wit 250 ml.€ 9,95