Navigatie

Wijn- en Ciderazijn

‘Tasteful things take time’

Proces wijnazijn
De wijnen staan minimaal een jaar te rijpen in de wijnkelder. Na volledige gisting wordt er samen met de moedermoer een pracht van een beste biologische wijnazijn gemaakt. Het proces van vrucht tot wijnazijn duurt ongeveer drie tot vijf jaar.

‘Kom langs om te proeven, te ruiken en te zien’

Proces Cider
De biologische Appel Cider Azijn gaat wat sneller, deze is na drie maanden klaar om gebotteld te worden. Een deel gaat in de fles om van te genieten, en een deel gaat op een moedermoer om te laten rijpen tot de beste Appel Cider Azijn.

In de online webshop bieden wij een varieteit aan Zeeuwse wijnazijn en Zeeuwse cider (azijn) aan. Heeft u vragen over het product, neem dan gerust contact met ons op.

Sorteer op

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2018 - 2019 Het Azijn Atelier | sitemap | rss