Aanbieding!

Aardbeien Balsamico 250 ml.

Vorige Artikel 2 van 14 Volgende

Zeeuwse Aardbeien Balsamico

MIjn allereerste balsamico, wat was het spannend en wat had ik veel gezien, gelezen en

geproefd zodat ik wist wat mij te doen stond. Jaaaren geleden na mijn bezoek in Italie toen ik met eigen ogen zag hoe dit proces tot stand kwam en ook ja die vaten staan weleens in de kou en de tocht, dus over het algemeen best vergelijkbaar met ons klimaat. het was een enorme uitdaging maar ik maakte als kind al graag dingen die niemand anders maakte en was ik al zeer vooruitstrevend, dat heeft mij ver gebracht want tenslotte maak ik nu al jaren balsamico.

De aardbeien balsamico gebruik ik in aardbeien salades met toch wel wat rode groentes, het leent zich voor vele doeleinden, zowel salades, carpacio bv van aardbeien en zacht vlees, of over de kerstomatensalade, die vind ik echt top, de smaken komen zo goed samen want ook kerstomaten zijn zoet.

Over kerstomaten gesproken we hebben daar een dessertwijn en een sherry van gemaakt, ook de balsamico van kerstomaten is niet te versmaden!

Kerstomaten salade met Aardbei Balsamico

kerstomaatjes aan een steeltje met kroontje

aardbeien met kroontje

aardbeien balsamico

takjes munt

gerookt zeezout

vers gemalen roze peper

zwarte peper vers gemalen

rode kool spruitjes

Kerstomaatjes en 2/3 aardbeien in een ovenschaal even onder de grill en overgieten met een goede

olijfolie, beetje hoor niet overdrijven, en een beetje balsamico. Uit de oven halen en op bord

leggen en de ongegrilde aardbeien erbij leggen, wat blaadjes munt erbij leggen en het gerookte zeezout er beetje overheen strooien. de gemalen roze en zwarte peper hier en daar wat strooien en wat hele roze pepertjes op het bord als decoratie leggen. Afwerken met hier en daar wat druppeltjes balsamico.

Smakelijk!

 

© 2018 - 2023 Het Azijn Atelier | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel